Brondeel debuteert bij Antwerp: "Dubbel gevoel"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Brondeel debuteert bij Antwerp: "Dubbel gevoel"
Foto: © SC

Jorn Brondeel maakte afgelopen weekend zijn debuut voor Antwerp, nadat eerste doelman Björn Sengier in onderling overleg zijn contract ontbond met de oudste club van ons land. Na afloop van de partij zat de jonge doelman met een dubbel gevoel.

“Ik heb de nul gehouden, dus in dat opzicht ben ik best tevreden. Ik heb mijn job gedaan, maar ik zit toch wat met een dubbel gevoel. Natuurlijk wil je altijd winnen, hé”, aldus Brondeel aan RAFC TV.

Na het plotse vertrek van Sengier kreeg Brondeel plots zijn kans bij The Great Old. “Het was natuurlijk even schrikken. Ik was derde doelman, maar ik trainde wel heel scherp. Ik voelde het vertrouwen van de coach en ik stond klaar voor wanneer hij me – zoals nu – nodig zou hebben.”

Concurrentie met Makalambay
Yves Makabu-Makalambay was niet fit genoeg om te spelen, maar verwacht wordt dat het tweetal de komende weken onderling zal uitmaken wie de nieuwe eerste doelman wordt op de Bosuil. “Ik denk dat we elkaar beter zullen maken door de concurrentie. De trainer moet dan beslissen, maar ik denk dat dat alleen ten goede komt van de club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties