Chelsea zonder Hazard en De Bruyne, Mertens en Defour starten wel

Chelsea zonder Hazard en De Bruyne, Mertens en Defour starten wel
Foto: © SC

Chelsea neemt het straks in zijn vijfde wedstrijd in deze Champions League-jaarang op tegen Basel. Zowel Kevin De Bruyne als Eden Hazard beginnen op de bank. Ook voor Thomas Vermaelen is er een plaats op de bank weggelegd. Mertens en Defour mogen dan weer wel beginnen.

Er staat vanavond heel wat voetbal van de bovenste plank op het programma. Chelsea kan zich, mits een overwinning op het veld van Basel, kwalificeren voor de volgende ronde. De verrassing is het feit dat José Mourinho Eden Hazard op de bank posteert.

Bij Porto start Steven Defour in de basis. Als de Portugezen winnen, wippen ze over Zenit Sint-Petersburg naar de tweede plaats in hun groep. Zenit speelde eerder op de avond 1-1gelijk tegen Atlético Madrid. Daar mochten de Russen Toby Alderweireld dankbaar zijn. Hij zorgde met een ongelukkige own-goal voor de 1-1.

In Duitsland staat de kraker tussen Borussia Dortmund en Napoli op het menu. Bij de bezoekers staat er een Belg op het wedstrijdblad. Dries Mertens krijgt van zijn coach Rafael Benitez een basisplaats. In die andere wedstrijd in groep F kan Arsenal zich verzekeren van de volgende ronde, dan moeten ze winnen van Olympique Marseille. Bij The Gunners start onze landgenoot Thomas Vermaelen op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties