"Dit is allesbehalve het sterkste Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
"Dit is allesbehalve het sterkste Anderlecht"
Foto: © SC

Anderlecht neemt het vanavond op tegen Benfica. Er wacht de troepen van John van den Brom een zware klus tegen de Portugezen, maar oud-speler Gille Van Binst ziet toch kansen voor paars-wit. "Ik gok op een gelijkspel", zegt hij aan onze redactie.

Na het verlies tegen Charleroi heeft Anderlecht wel iets recht te zetten voor de ogen van de eigen fans. “Als je een beetje fierheid hebt na zo’n wanprestatie als tegen Charleroi, dan moet je nu wel iets bewijzen.”

“Ik zie hen vanavond dan ook antwoorden op het veld en niet verliezen van Benfica. Normaal zouden ze moeten winnen, maar ik zet in op een gelijkspel. Maar goed, dat hopen we iedere keer als Anderlecht thuis speelt in de Champions League.”

"Dit is zeker niet het sterkste Anderlecht"

Dat Anderlecht eind november nog steeds zoekende is, viel ook Van Binst op. “Het is een overgangsjaar, dat hoorden we al meer dan eens. Dit is zeker niet het sterkste Anderlecht en vooral de verdediging baart mij zorgen.”

“Ook het wegvallen van Suarez is een groot probleem. Ze missen hem toch wel, want hij was meteen heel complementair met Mitrovic. Een pronostiekje? Laten we het op een 1-1 houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties