"Club ook gepakt, dus niet kansloos op Anderlecht"

Tamara Vereecken
| 7 reacties
"Club ook gepakt, dus niet kansloos op Anderlecht"
Foto: © SC

Bart Buysse en Cercle Brugge trekken zondag naar Anderlecht. Na een dramatische week voor de landskampioen is het misschien het ideale moment voor Cercle om iets te rapen in het Astridpark, of net niet?

Door Tamara Vereecken

Cercle verloor vorige week thuis van Lierse na geen al te beste match en wil dit graag goed maken, maar is dat echt de ambitie als je uitspeelt bij Anderlecht? “We moeten gewoon in onze organisatie blijven, ons spel spelen zoals Cercle dat kan,” zegt Buysse.

De linksachter beseft wel dat het geen makkie wordt. “We hebben Club ook gepakt, we zijn dus zeker niet kansloos daar, dat beseffen we maar al te goed. Aan de andere kant mogen we ons niet teveel illusies maken. Anderlecht blijft natuurlijk titelkandidaat, het wordt dus sowieso een zeer moeilijke wedstrijd.”

"Nooit op voorhand verloren"

Anderlecht werd Europees uitgeschakeld op woensdag en verloor vorig weekend op Charleroi, geen al te leuke week dus voor de landskampioen, maar dat hoeft niet noodzakelijk in het voordeel van Cercle Brugge te zijn, beseft ook Bart Buysse. “Misschien willen ze iets rechtzetten. Ze zullen zeker hoge pressie spelen tegen ons maar dat kunnen we wel aan. In de snelle omschakeling zijn wij dan sterk, we hebben grote mensen vooraan. In voetbal ben je nooit op voorhand verloren!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties