Olivier De Cock: "Onder Preud'homme gaan er prijzen gepakt worden"

Olivier De Cock: "Onder Preud'homme gaan er prijzen gepakt worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier De Cock zal morgen een aandachtig toeschouwer zijn tijdens Club Brugge-KV Oostende, twee clubs waar hij actief was. Al speelde hij net 'iets' langer bij blauw-zwart dan bij de kustjongens.

De Cock is eigenlijk een boegbeeld van Club en stamt uit de periode waarin er nog regelmatig eens een landstiteltje binnengereven werd. "Men wacht in Brugge al lang op een nieuwe hoofdprijs, maar het zou me sterk verwonderen dat het dit keer met Michel Preud'homme, een ervaren coach van vele oorlogen, niet zou lukken", aldus De Cock in HLN. "

"Na acht seizoenen wachten en een hele berg frustraties erbovenop, zou het winnen van de veertiende landstitel voor een grote ontlading zorgen. 'Het Brugse kot' wordt dan zeker afgebroken."

Maar ook bij Oostende ziet hij progressie en looft hij vooral zijn vriend en trainer van de club. "Ik denk dat Fred als trainer gelanceerd is. De komst van Marc Coucke is zowel voor hemzelf als voor KVO een fantastisch geschenk. Als er morgen tegen Club écht voor een bevestiging kan gezorgd worden, doe ik gemeend mijn hoed af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties