Preud'homme: "Medische staff stoomde Engels klaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Preud'homme: "Medische staff stoomde Engels klaar"
Foto: © SC

Club Brugge neemt het morgen op een nagelnieuwe grasmat op tegen KV Oostende. De promovendus reist vol vertrouwen af naar Olympia. Michel Preud'homme kan echter op een (relatief) fitte kern rekenen.

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud’homme liet zijn troepen gisteren en vandaag los op de nieuwe grasmat. Cercle Brugge en Lierse SK onderwierpen het ‘nieuwe’ gras afgelopen weekend al aan een eerste test, maar ook blauw-zwart wil verrassingen uitsluiten.

“Het is belangrijk om als speler te voelen hoe de bal rolt op zo’n nieuwe mat”, legt Michel Preud’homme uit. “Of de spelers na afloop tevreden waren? De wortels zijn nog niet helemaal ingegroeid, dus het is niet ideaal. Maar deze beslissing zal op langere termijn zijn vruchten afwerpen.”

"Nog niet ideaal"

De Luikenaar kan tegen The Kustboys een beroep doen op een nagenoeg voltallige kern. “Victor Vazquez is hersteld van zijn ziekte. Ook Waldemar Sobota traint al twee dagen voluit mee met de groep. Hij is inzetbaar, maar natuurlijk nog niet honderd procent. Bjorn Engels is dan weer wel fit om te spelen. Hij zal dus Oscar Duarte vervangen.”

Jim Larsen treedt vanavond voor de eerste keer met de blauw-zwarte beloften. Jonathan Blondel, Boli Bolingoli en Sander Coopman bevolken de ziekenboeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties