Vertonghen: "Schrijf ons nog niet af"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vertonghen: "Schrijf ons nog niet af"
Foto: © SC

Tottenham Hotspur denkt nog steeds met de daver op het lijf terug aan de 6-0-pandoering van afgelopen weekend tegen Manchester City. Ondertussen wacht United voor een nieuwe topper. "Schrijf ons nog niet af", is Jan Vertonghen duidelijk.

De 6-0-pandoering tegen Manchester City was de voorbije dagen hét onderwerp aan menig cafétoog. Voor The Spurs is er echter geen tijd om na te denken. Zondag komt Manchester United immers op bezoek op White Hart Lane.

Afgelopen donderdag kregen de basisspelers nog rust voor het Europa League-duel bij Tromso. Jan Vertonghen gelooft echter niet dat dé kansen van de Londenaren geslonken zijn na de nederlaag. “Schrijf ons nog niet af”, aldus de Rode Duivel in Het Nieuwsblad. “Ook vorig seizoen beleefden we een zwakke periode. We hebben nu gewoon een sterke reeks nodig.”

“Er is bovenaan nog niets beslist”, legt Vertonghen uit. “In de Premier League is iedereen zo sterk dat elke ploeg wel eens onderuit gaat. Of ik de groep nu op sleeptouw ga nemen? Ik moet dat niet forceren. Onze kern telt genoeg persoonlijkheden.”

Bij The Red Devils heeft iedereen de mond vol van Wayne Rooney en Robin van Persie. Toch kijkt de voormalige Ajacied niet op van dat geweld. “Sergio Agüero en Alvaro Negredo zijn ook wereldtoppers. Ik denk trouwens dat het collectieve blok net de sterkte is van United.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties