Jol krijgt de bons bij Fulham

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Jol krijgt de bons bij Fulham
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Martin Jol is niet langer coach van Fulham. De Nederlandse oefenmeester betaalde het gelag na de zwakke start van de Engelse nummer achttien. Assistent René Meulensteen - onlangs naar de club gehaald door Jol - neemt het roer over.

Het hing al een tijdje in de lucht, maar de 3-0-nederlaag tegen West Ham – een rechtstreekse concurrent in de strijd om het behoud – betekende uiteindelijk de spreekwoordelijke druppel voor het bestuur van Fulham. Assistent René Meulensteen neemt per direct het roer over.

Voorzitter Shahi Khan liet op de webstek van de club optekenen dat hij niet anders kon dan actie te ondernemen. “Onze slechte vorm en de slechte resultaten zijn niet tegen te spreken. Onze fans verdienen beter. Met nog meer dan een half seizoen voor de boeg, was onmiddellijk ingrijpen dan ook nodig.”

Jol: “Het was een eer om hier manager te mogen zijn”

Jol, sinds 2011 aan de slag bij Fulham, reageerde inmiddels ook op zijn ontslag. De Nederlander toonde begrip: “Het was een eer om manager te zijn van Fulham. Ik ben teleurgesteld over hoe het dit seizoen liep, maar ik weet zeker dat er betere tijden in aantocht zijn voor deze club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties