Nederland maakt zich zorgen om Van Persie

Caroline Tonnelier
| 1 reacties
Nederland maakt zich zorgen om Van Persie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robin Van Persie sukkelt al enige tijd met aanhoudend blessureleed. Door problemen met de lies miste hij dit seizoen al behoorlijk wat wedstrijden, terwijl hij de voorbije jaren amper een minuut miste.

Volgens Goal.com heeft de Nederlandse voetbalbond contact opgenomen met Manchester United om meer duidelijkheid te krijgen over de fysieke gesteldheid van de international. De medische staf van Manchester United is ervan overtuigd dat de nodige rust het probleem van de baan moet helpen en dat een operatie in elk geval niet nodig is. De KNVB zou zich echter vragen stellen bij de opeenstapeling van kwaaltjes bij een speler die recent nog een reeks van 90 Premier League-duels op rij speelde. 

De nieuwssite meent te weten dat de harde trainingsmethodes van Moyes Van Persie niet liggen en dat beiden daarover al met elkaar in de clinch gingen. Ook in het verleden uitte de Nederlander al kritiek op de trainingen van zijn toenmalige coach Wenger. Spitsbroeder Rooney lijkt het overigens niet eens te zijn met zijn ploegmaat. Hij uitte zich al lovend over het harde werk onder Moyes. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties