Reactie Padt: "Kwamen goed weg"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Padt: "Kwamen goed weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Padt was erg tevreden na de nipte zege van AA Gent op bezoek bij KV Mechelen. Gent hield namelijk voor de derde keer op een rij de nul. De doelman loofde zijn verdediging, maar erkende dat de Buffalo's enkele keren ontsnapten aan een achterstand.

Sander De Graeve in Mechelen

"Achterin stond het goed vandaag. Dat is een goeie houvast. Als we dit volhouden is dat goed voor het vertrouwen. Ik zeg niet dat we nu elke keer de nul gaan houden, maar nu weten we dat bij één goal van ons de wedstrijd al gedaan kan zijn."

Toch kreeg Mechelen enkele grote kansen. "We speelden natuurlijk op Mechelen, daar krijg je altijd wel wat werk. Maar het was niet meer of minder dan ik verwacht had. We kwamen wel enkele keren goed weg zoals bij die bal op de paal en die linksvoor(Diabang, nvdr.) die hoog over knalde. Dan was er ook nog dat misverstand."

Gent lijkt na de krappe zege opnieuw kandidaat voor Play-off I, al wil de doelman daar niet te veel op ingaan. "We moeten het gewoon match per match bekijken. Won Lokeren? Dan komen we al wat dichter. We moeten gewoon wedstrijden winnen en aan de winterstop zien hoe groot het gat nog is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties