Reactie Simons: "Vadis heeft veel opties"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Simons: "Vadis heeft veel opties"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Timmy Simons depanneerde gisteren bij Club Brugge in het hart van de defensie. De aanvoerder kon de nul op het bord houden, maar ziet toch geen toekomst op zijn 'nieuwe stek'. "Mijn mening is de laatste tien jaar nog niet veranderd."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge won gisteren met 2-0 van KV Oostende. Vooral de opstelling van Michel Preud’homme zorgde voor verrassingen. De Luikenaar posteerde Timmy Simons in het hart van de blauw-zwarte defensie. Bjorn Engels – volgens de medische staff nog niet hersteld voor negentig minuten op topniveau – bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Preud’homme gaf na de wedstrijd al aan dat zijn aanvoerder de volgende partij wellicht gewoon op zijn vertrouwde stek zal spelen. “Of mijn voorkeur niet naar deze positie gaat? Dat vragen jullie me nu al tien jaar en mijn mening is nog steeds niet veranderd.” (lacht)

"Vadis is enorm complete voetballer"

“De communicatie met Brandon Mechele liep goed”, gaat Simons verder. “Maar dat is ook normaal, hé. We spelen nooit ver van elkaar. Brandon en Bjorn zijn in de andere wedstrijden de ogen van de middenvelders.”

Vadis Odjidja-Ofoe nam voor de gelegenheid de positie van Simons over. Wat vond de aanvoerder van zijn prestatie? “Vadis en ik zijn een verschillend type voetballer, maar hij speelde foutloos. Of hij een toekomst heeft als verdedigende middenvelder? Ik denk dat Vadis veel opties heeft. Hij is nu eenmaal een enorm complete voetballer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties