Zin in een gratis pokertoernooi? Speel mee!

Redactie
| 0 reacties
Zin in een gratis pokertoernooi? Speel mee!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met bluffen op het juiste moment en een beetje geluk met de kaarten kan je dankzij Unibet mooie prijzen winnen. Vandaag is het misschien wel jouw dag om eens met een prijs te gaan lopen. Download de cliënt of speel in je browser.

Voel je vandaag dat het geluk aan jouw zijde staat? Heb je zin om eens goed te bluffen en zo de hoofdprijs te winnen? Speel dan zeker mee met ons pokertoernooi via Unibet. Ben je nog geen lid? Maak je dan nu snel lid en krijg een bonus tot 500 euro. Dan kan je ook meteen meespelen met het toernooi van vanavond.

Je kan inschrijven op het toernooi van vanavond vanaf 16 uur. Het toernooi zelf begint om 20 uur.

Om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten die te maken hebben met poker, verwijzen we jullie graag door naar onze poker-facebookpagina. Daar zal alle informatie over poker op verschijnen, dus schrijf je in op onze pagina over poker op facebook.

Het paswoord voor vandaag is het volgende: kdss1891

Voor de winnaars is er zoals steeds een bijzonder leuke prijzenpot te verdienen:

Plaats 1: € 200 
Plaats 2: € 150 
Plaats 3: € 75
Plaats 4: € 50
Plaats 5: € 25

Je kan het toernooi spelen via de browser, of via software. In het laatste geval moet je daarvoor de cliënt downloaden. Hoe kan je deze cliënt downloaden? 
 
1) Ga naar deze link: http://nl.unibet.be/poker/tournaments  
2) Klik vervolgens op de blauwe link die je rechts onderaan op de pagina ziet en waarop staat "vergezel de actie". Daarna kom je terug op http://nl.unibet.be/poker/play-poker

Om het jullie makkelijk te maken, hebben we een handleiding gemaakt over hoe je kan inschrijven voor het pokertoernooi zelf: http://www.voetbalkrant.com/gratis-poker-help

We willen alle pokeraars vanavond alvast veel succes en pokerplezier wensen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties