Overmeire voert de druk op: "Alles of niets vanavond"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Overmeire voert de druk op: "Alles of niets vanavond"
Foto: © SC

Sporting Lokeren trekt vanavond naar de Freethiel. De derby krijgt door het recente dipje extra pigment. "Het wordt vanavond alles of niets", is Killian Overmeire duidelijk.

Het rommelt op Daknam. Sporting Lokeren tuimelde uit de top zes en enkele spelers - Killian Overmeire, Hamdi Harbaoui en Jérémy Taravel - toonden zichzelf niet bepaald van hun meest positieve kant. De Oost-Vlamingen krijgen vanavond dé kans om de negatieve ondertoon weg te wissen.

Lokeren trekt voor de Cofidis Cup immers naar de buren van Waasland-Beveren. Wat verwacht de aanvoerder van de derby? "We beleven inderdaad een moeilijk moment", aldus Overmeire in Het Nieuwsblad. "Maar ik vind ook dat we te weinig loon naar werken kregen."

"Bovendien werden enkele randzaken (Overmeire doelt op de slecht ontvangen wissels en scheldwoorden, nvdr.) onnodig uitvergroot", gaat de 27-jarige middenvelder verder. "Onze kern bekijkt het allemaal niet zo negatief, maar dat doet de pers wel."

Overmeire wil vanavond dan ook winnen van Waasland-Beveren. "Ik weet niet of de derby nu nog belangrijker is", besluit de aanvoerder. "De wedstrijd leeft zo al enorm bij spelers en fans. Vanavond is het simpelweg alles of niets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties