Reactie Macdonald: "Zie je wel dat wij het niveau van eerste klasse aankunnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 32 reacties
Macdonald: "Zie je wel dat wij het niveau van eerste klasse aankunnen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sherjill Macdonald had een stevig aandeel in de bekeruitschakeling van Anderlecht. Toch hield hij beide voeten stevig op de grond. "Onze wedstrijd van zondag is veel belangrijker."

Door Robby Morren

De wedstrijd was amper zeven minuten bezig toen Macdonald Kaminski verschalkte. "Ik zag dat de twee verdedigers naar de bal keken en ik probeerde in hun rug naar de goal te lopen. Ik zag Kaminski komen en trapte goed binnen", zo omschreef de aanvaller zijn doelpunt.

"Ik was natuurlijk blij maar ik wist ook dat de wedstrijd op dat moment nog heel lang was. Na die vroege voorsprong wist je gewoon dat de strijd nog heel lang zou worden. Uiteindelijk vind ik onze overwinning wel verdiend."

"Anderlecht heeft een fantastische ploeg"

"Deze kwalificatie is belangrijk voor de mensen hier, maar voor ons is de competitiewedstrijd van zondag het belangrijkste. Die match tegen Lommel moeten we zeker winnen."

De uitschakeling betekent een fikse klap voor Anderlecht. "Anderlecht heeft genoeg goede spelers. Zij hebben een fantatische ploeg. Ze maken een mindere periode door maar ik ben er van overtuigd dat ze op hun voetjes zullen terechtkomen", aldus Macdonald.

Met Westerlo naar eerste klasse

De puike prestatie tegen de landskampioen zorgt uiteraard voor een boost in het Westelse kamp. "Wij kunnen het niveau van eerste klasse aan. Daarom maak ik me ook kwaad als we dit niet brengen in de competitie. Ik heb maar één doel en dat is weer naar eerste klasse gaan met Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties