Bogaerts: "Vier op zes voor Nieuwjaar zou heel mooi zijn"

Bogaerts: "Vier op zes voor Nieuwjaar zou heel mooi zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst pakte vorige week uit met een mooie overwinning tegen Antwerp. Jonas Bogaerts kon dankzij een blessure niet meespelen, maar op die manier kon hij de match wel goed analyseren.

Door Dirk Pieters

Bogaerts volgde de wedstrijd vorige week vanuit de tribune: "Ik denk dat de jongens de zege zeker niet gestolen hebben. We begonnen heel sterk en Antwerp stelde daar maar weinig tegenover. Gelukkig wist Stavros Glouftsis voor ons te scoren en stond ons blok heel erg sterk in de tweede helft", aldus Bogaerts tegen Voetbalkrant.com.

De speler van Aalst had wel beter verwacht van de tegenstander: "Antwerp stelde mij serieus teleur in vergelijking met de eerste competitiewedstrijd. Toen waren ze echt heel sterk."

"Met een betere start had het er beter kunnen uit zien"

Eendracht Aalst is op die manier stilaan bezig aan een hele sterke remonte: "Dit weekend moeten we opnieuw winnen om toch aansluiting te houden. We mogen zeker niet klagen met onze huidige positie in het klassement, maar met een betere start had het er nog beter kunnen uit zien."

Toch wil Bogaerts niet zomaar gezegd hebben dat er nog twee keer zal gewonnen worden voor Nieuwjaar: "Met Hoogstraten en Heist staan er voor de winterstop nog twee verraderlijke wedstrijden op het programma. Een vier op zes zou al heel mooi zijn", aldus de speler van Eendracht Aalst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties