Reactie Been: "Dit is een teleurstellende nederlaag"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Been: "Dit is een teleurstellende nederlaag"
Foto: © SC

Racing Genk kon tegen Lokeren niet winnen. De Limburgers presteerden ondermaats en blijven in de competitie achter met 3 op 12. Mario Been weet dat het beter moet.

Robby Morren in Genk

"Ik vond ons de eerste helft redelijk starten maar we hadden veel problemen met de lopende mensen van Lokeren voorin. Dutra speelde erg sterk met Vanaken die tussen de linies speelde en daar hadden wij problemen mee. We kwamen op achterstand en kregen geen grip op de match."

Over discutabele tweede goal: "Lokeren strafte ons af met een mooie goal"

De tweede Lokerse goal zorgde voor heel wat commotie maar Mario Been hield zich na de match op de vlakte en noemde het een 'mooi doelpunt'. "We kregen uit het niets een strafschop en dat was toch wel een sleutelmoment. Als die binnen ging, hadden we weer rustig de organisatie kunnen neerzetten en de wedstrijd weer opbouwen. Dat gebeurde niet. Wij moesten op zoek naar de gelijkmaker maar Lokeren strafte dat af met een mooie goal."

"De tweede helft mochten we met 11 tegen 10 spelen waardoor we Lokeren onder druk konden zetten maar we hebben nauwelijks iets gecreëerd. We hebben twee kansjes gehad. We hebben geen aanspraak kunnen maken om nog iets uit deze wedstrijd te halen."

Koulibaly out

"Dit is een teleurstellende nederlaag, zeker op basis van het feit dat we een stap dichter naar Standard hadden kunnen zetten. Bovendien spelen we met Koulibaly ook nog eens een nieuwe speler kwijt en dat wordt toch stilaan een probleem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties