Reactie Destorme realistisch: "Moeten hier geen punten pakken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Destorme realistisch: "Moeten hier geen punten pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ging gisteren op Olympia voor de vierde opeenvolgende keer onderuit. We liepen achteraf dan ook een beteuterde David Destorme tegen het lijf. "Ja, wat kan ik hierop zeggen?"

Cédric De Volder in Brugge

KV Mechelen begon nochtans lang niet slecht aan de wedstrijd, maar een pareltje van Vadis Odjidja-Ofoe besliste anders over het Antwerpse lot. “En dit hakt opnieuw in op het gemoed”, vertelt David Destorme. “Wat kan ik hierop nog zeggen? De ene ontgoocheling volgt de andere op dit seizoen. We mogen de kopjes echter niet laten hangen. Stel je voor dat we dan nog dieper wegzakken.”

"Voor hetzelfde geld krijgen we 5-0 mee naar huis"

Aan de koffie stond Malinois al met 2-0 in het krijt. Was het geloof op dat moment al weg? “Nee, we kwamen met goede moed uit de kleedkamer”, gaat de aanvaller verder. “De boeken konden pas dicht na de rode kaart voor Antonio Ghomsi. Vanaf dat moment was het zaak om een pandoering te vermijden. Voor hetzelfde geld krijgen we hier een 5-0 mee naar huis, hé.”

De Maneblussers kamperen momenteel op een povere dertiende plaats. Toch wil de Oost-Vlaming niet wanhopen. “We geraken maar niet weg uit de kelder van het klassement”, besluit Destorme. “Maar ik wil de situatie niet erger maken dat ze eigenlijk is. We moeten de punten niet bij Club Brugge komen halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties