Reactie Padt blijft rustig na 12 op 12: "Kijken waar we staan aan de winterstop"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Padt blijft rustig na 12 op 12: "Kijken waar we staan aan de winterstop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won met mooie 1-3 cijfers tegen Lierse en nadert tot op één punt van de top zes. Alle reden tot tevredenheid in het Gentse kamp, al vond Padt het heel jammer dat hij zich kort voor affluiten toch nog gewonnen moest geven.

Robby Morren in Lier

"Deze overwinning hebben we wel verdiend", zo opende de doelman maar hij was niet blij dat hij zich enkele minuten voor tijd toch nog moest omdraaien. "Tot zeven minuten voor tijd kwam er geen bal tussen de palen en dan scoorde Lierse toch nog. Dat is wel jammer want wij hadden al vier wedstrijden geen doelpunt meer geïncasseerd."

"We hebben goed gespeeld en we hebben de kansen die we kregen ook afgemaakt. Verder moet ik ook een compliment geven aan de verdediging want zij hebben op dat éne schot na niets weggegeven."

"We zijn klaar voor Anderlecht"

"Voor aanvang van de wedstrijd hadden we zo getekend voor een 1-3 overwinning, dus mogen we tevreden zijn." Gent sluipt bijna de top zes binnen. "Laten we het wedstrijd per wedstrijd bekijken. Er komen nu twee zware wedstrijden aan voor ons (Anderlecht en Club Brugge, nvdr). We zullen kijken waar we staan aan de winterstop."

Is Gent klaar voor de topper tegen Anderlecht? "Ja, wij zijn er klaar voor", klinkt Padt vastberaden. "De organisatie staat heel goed, op die manier moeten we tegen Anderlecht voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties