Reactie Van Eenoo beleeft een moeilijk seizoen

Tamara Vereecken
| 1 reacties
Van Eenoo beleeft een moeilijk seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel hij de voorbije jaren vaak een certitude was in de basiself, zit middenvelder Lukas Van Eenoo dit seizoen meestal op de invallersbank bij Cercle Brugge. Niet eenvoudig, maar hij houdt de moed erin.

Gisteravond verloor Cercle op het veld van KVO, maar ondanks de teleurstelling achteraf is dit geen drama voor de Vereniging vindt Van Eenoo. “Oostende heeft duidelijk een serieuze kwaliteitsinjectie gekregen. Anderzijds zit het ons de laatste tijd wat tegen. Maar we  moeten niet ongerust zijn, gewoon proberen om volgende week te winnen tegen Bergen.”

Lukas Van Eenoo mocht tijdens de rust Van Acker komen vervangen, maar ook hij kon het tij niet keren voor z’n ploeg. “Het geeft geen goed gevoel als je invalt aan 0-0 en dan verliest met 2-0,” aldus Van Eenoo.

Los van de match tegen de Kustboys is het voor de groen-zwarte middenvelder sowieso al geen makkelijk seizoen. Van Eenoo zit momenteel meestal op de reservenbank terwijl hij de afgelopen jaren een zekerheid was tussen de lijnen. “Ik probeer gewoon te spelen zoals de trainer me zegt en doe elke dag keihard mijn best op training. Uiteraard ben ik ontgoocheld iedere keer als ik op de bank zit. Maar bij invalbeurten grijp ik wel 100% de kans om me te tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties