Reactie De Pauw: "Waar zat de ref met zijn hoofd?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
De Pauw: "Waar zat de ref met zijn hoofd?"
Foto: © SC

Nill De Pauw speelde uitstekend tegen Racing Genk en hield met Lokeren in de tweede helft een 0-2 voorsprong met een man minder vast. Ook hij zag dat er controversiële fases waren, maar wil vooral de zege onthouden.

Sander De Graeve in Genk

Lokeren kon een 0-2 voorsprong vasthouden met tien. "Het was een fantastische wedstrijd van ons. We hebben echt teamspirit getoond Het was heel belangrijk dat we de nul konden houden, want met een tegendoelpunt kon het heel moeilijk worden", aldus Nill De Pauw.

De Waaslanders kwamen zelfs enkele keren dicht bij de 0-3 via De Pauw. "We gaven haast niets weg, want dit Genk straft dat normaal gezien af. We konden misschien die 0-3 maken, ik kwam enkele keren voor Van Hout."

Restte nog de rode kaart voor Patosi. "Dat is volgens mij een omstreden rode kaart, ik weet niet waar de scheidsrechter zat met zijn hoofd. Ik wil er niet te veel over kwijt, dat we de wedstrijd positief afsluiten is het belangrijkste."

"Snap niet waarom ze kwaad waren over tweede goal"

Ook over de tweede goal van Lokeren, waarbij de actie bij De Pauw begon was er ophef. Koulibaly lag immers geblesseerd op de grond. "Ik weet niet waarom ze daar kwaad om waren. De eerste fout wordt gemaakt door Tshimanga en dan komt Koulibaly erbij en die mist zijn tackle." 

"Ik hield de bal en zet de aanval op. Moest ik stoppen? Ik denk het niet, in de tweede helft speelden zij ook door wanneer iemand van ons geveld was."

Met de zege komt Lokeren opnieuw de top-zes binnen. "We spelen momenteel goed, al lieten we op Bergen punten liggen. Het is goed dat we vandaag de drie punten pakken, ik denk dat de maand december belangrijk zal worden voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties