Chelsea-spits op weg naar MLS?

Chelsea-spits op weg naar MLS?
Foto: © SC

Samuel Eto'o zal komende zomer de grote plas oversteken om zijn geluk te beproeven in de Major League Soccer. Dat wordt alvast beweerd door diverse Engelse media.

De Kameroens international kwam afgelopen zomer over van Anzhi Makhachkala, maar kon voorlopig nog geen potten breken bij Chelsea. De voormalig Inter- en Barcelona-spits vond dit seizoen amper vier keer de weg naar doel. Hij heeft een contract voor een seizoen bij de Engelse topclub en zou het daarbij willen laten.

FC Toronto zou reeds een transferverzoek ingediend hebben bij Chelsea om de spits komende zomer in te lijven. Een salaris van acht miljoen is echter niet voldoende voor de aanvaller om te verkassen. Eto’o zelf hoopt op een aanbieding van de traditionele topclubs uit de MLS: LA Galaxy, Chicago Fire of DC United.

Een mogelijk vertrek opent perspectieven voor een eventuele terugkeer van Romelu Lukaku naar Stamford Brigde. Hoewel Mourinho voorlopig geen fan is van ‘Big Rom’ zouden zijn prestaties bij Everton hem van gedacht kunnen doen veranderen. Ook de transfer van Wayne Rooney heeft ‘Mou’ nog niet uit het hoofd gezet, al lijkt deze piste erg onrealistisch.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties