FM: België naar halve finale op WK

FM: België naar halve finale op WK
Foto: © SC

Voetbalkrant.com kijkt al een tijdje in de glazen bol van het nieuwe Football Manager 2014. We bekijken hoe het de 25 meest recent opgeroepen Rode Duivels verging in hun carrière. Nu heeft Sports Interactive het WK gesimuleerd. En België gaat het uitstekend doen!

7 op 9 in groepsfase

Sports Interactive deed op basis van de echte WK-loting meteen een simulatie. En de resultaten voor de Belgen vallen bijzonder goed mee: België herhaalt het scenario van het WK 1986 in Mexico. In de groepsfase gaan we door als groepswinnaar, met een 7 op 9. We spelen gelijk tegen Rusland, maar kloppen Zuid-Korea en Algerije.

Mirallas assistenkoning

Daarna gaan we in de achtste finales voorbij Portugal (1-0), daarna kloppen we het verrassende Zwitserland. In de halve finales is Spanje te sterk, in de strijd om het brons Argentinië. Het WK wordt volgens de simulatie gewonnen door Brazilië, dat in de finale te sterk is voor Spanje (1-0).

Kevin Mirallas maakt een doelpunt, maar kroont zich vooral tot assistenkoning: zes keer geeft hij de beslissende pass. Romelu Lukaku wordt opgeroepen tot beste jonge speler van het toernooi. Nederland gaat er uit in de achtste finales tegen wereldkampioen Brazilië. Zou dit ook in het echt kunnen gebeuren?

Kijk zelf hoe het de individuele Rode Duivels vergaat!

Haal Football Manager in huis en probeer de carrières van Sir Alex, Monsieur Wilmots, Señor Guardiola of The Special One te evenaren. Naast PC en Mac is het nu ook beschikbaar voor Linux. U kan het spel HIER bestellen. Het enige waar u moet voor uitkijken is de verslavingsfactor. Zorg tijdens het spelen steeds dat de kat voldoende eten heeft, steek eventueel The Notebook in de DVD-speler voor vrouwlief en probeer dan eeuwige roem te vergaren als coach.

Bent u benieuwd naar de prestaties van alle Rode Duivels? Klik dan HIER.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties