Groep D: Bayern en Manchester City strijden om groepswinst

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Groep D: Bayern en Manchester City strijden om groepswinst
Foto: © SC

In deze groep zijn de kaarten zo goed als geschut. Bayern München en Manchester City strijden om de groepswinst, Plzen moet winnen om Europees te overwinteren.

Manchester City weet wat het moet doen vanavond om groepswinnaar te worden: 0-3 winnen in de Allianz Arena. Makkelijker gezegd dan gedaan, want ‘Der Rekordmeister’ heeft de goede vorm opnieuw te pakken. Werder Bremen werd afgelopen weekend met 0-7 vernederd door de troepen van Pep Guardiola. In de heenwedstrijd kreeg City voetballes van de Duitsers: het werd 1-3, al had de score hoger kunnen oplopen. Kompany en co hopen dus op revanche vanavond.

In de andere wedstrijd moet Viktoria Plzen de drie punten thuis houden tegen CSKA Moskou. In Rusland werd met 3-2 verloren, dus een 1-0 of 2-1 zege volstaat voor een Europese lente in Tsjechië.

Kan Manchester City winnen in de Allianz Arena?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je maar liefst 450 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 300euro bijschrijven op je bankrekening. Wint Manchester City met 0-3 kan je maar liefst 6600euro verdienen. Voetbalkrant.com helpt je alvast graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties