Timmermans: "Van Veldhoven zit zaterdag op de bank"

Timmermans: "Van Veldhoven zit zaterdag op de bank"
Foto: © SC

Het gaat niet goed met KV Mechelen. Het is zelfs zo ver gekomen dat de sympathieke volksclub zaterdag tegen Waasland-Beveren een levensbelangrijke wedstrijd speelt om niet in degradatiezorgen te komen. En voor die wedstrijd zal Harm van Veldhoven nog steeds op de bank zitten.

Nochtans waren er twijfels of de club verder zou gaan met zijn Nederlandse trainer. Die begreep zelf ook wel dat de situatie percair werd na de 0 op 12 en de bekeruitschakeling. Mechelen is afgezakt in het klassement tot net boven de degradatiezone en dat was reden genoeg voor een spoedvergadering op Malinwa. "Ik heb samengezeten met iedereen die betrokken is bij de situatie en de beslissing was unaniem om verder te gaan met Harm van Veldhoven", aldus voorzitter Johan Timmermans bij Voetbalkrant.com.

Nochtans lijkt het er op dat zaterdag wel eens de laatste kans zou kunnen zijn voor Van Veldhoven om het tij te doen keren, want geduld is ook niet oneindig. "Ik heb van de spelers het signaal gekregen dat ze achter de trainer staan, nu moeten ze dat ook maar eens bewijzen", liet Timmermans doorschemeren dat er zaterdag wel degelijk een overwinning verwacht wordt.

Een nederlaag lijkt het lot van Van Veldhoven te gaan bezegelen. "Ik wil daar niet te veel over zeggen. we hebben een beslissing genomen om verder te gaan met Van Veldhoven en daarmee uit", aldus de preses.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties