Van den Brom behoorlijk boos: "Blij dat die man zijn laatste match floot"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Van den Brom behoorlijk boos: "Blij dat die man zijn laatste match floot"
Foto: © SC

John van den Brom was behoorlijk 'pissed' na de wedstrijd tegen Olympiakos. Ergens kunnen we de man wel begrijpen dat hij het niet eens is met de scheidsrechter als je drie strafschoppen en drie rode kaarten moet slikken.

Van den Brom verspilde niet veel tijd om de scheidsrechter aan te halen. "Ik zag al in de eerste helft dat het heel moeilijk zou worden om hier te winnen of iets te rapen", aldus de Nederlander. "Je speelt niet alleen tegen de tegenstander en de supporters, maar tegen alles en iedereen. Dan denk je aan de zijlijn: 'Wat doen we hier eigenlijk?'"

Van den Brom was niet te spreken over de leiding van Wolfgang Stark, die vanavond zijn laatste CL-match floot. "Ik hoorde dat ook. Wel, ik ben blij voor alle andere teams in de Champions League dat het die man zijn laatste wedstrijd was en dat zij daar niet meer mee te maken krijgen."

"Ze zijn er blijven voor gaan"

Toch was Van den Brom tevreden over de ingesteldheid van zijn spelers. "Ze zijn er blijven voor gaan. Ze wilden die 2-2 nog maken ondanks dat we eerst met tien en dan met negen op het veld stonden."

De hele Champions League-campagne was echter een teleurstelling. "Dat kan ook niet anders als je 1 op 18 pakt. Toch blijf ik er bij dat we veel meer verdiend hadden in sommige wedstrijden. Voetballend hebben we ook laten zien dat we meekunnen", besloot Van den Brom.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties