Vertonghen en Camus krijgen lof van de UEFA

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Vertonghen en Camus krijgen lof van de UEFA
Foto: © SC

De groepsfase van de Europa League is achter de rug en voor de UEFA een gepast moment om het sterrenteam van de eerste zes wedstrijden bekend te maken. Daarbij een middenvelder van Racing Genk en een Belg van Tottenham.

Fabien Camus en Jan Vertonghen werden uitverkoren bij de beste elf van de groepsfase. "Even vaardig centraal in de verdediging als op de linksback was de Belg een sterkhouder in de verdediging van de Spurs. Ze incasseerden slechts twee tegendoelpunten en eindigden de groepsfase met de beste verdediging", schrijft men op de site van de UEFA. "De 26-jarige international is even goed met de bal aan de voet als in de fysieke duels, de luchtduels en hij is de enige verdediger van Tottenham die wist te scoren."

Ook Camus krijgt lof op de site van de UEFA. "De 28-jarige Tunesische international keerde dit seizoen terug bij Genk na een uitleenbeurt aan Troyes. Het heeft opgeleverd voor zowel Genk als voor de technisch begaafde centrale of linkse middenvelder. Hij heeft fantastische passingskwaliteiten en daarbij staat hij zelfs tweede in de ranglijst van de Europa League. Hij scoorde ook tegen FH Hafnarfjördur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties