Reactie Destorme: "We kunnen blijkbaar niet scoren"

Destorme: "We kunnen blijkbaar niet scoren"
Foto: © SC

KV Mechelen mocht in eigen huis een helft met een man meer spelen tegen Waasland-Beveren. Op het einde van de wedstrijd stonden alle spitsen (Junker, Destorme én Mokulu) op het veld bij Malinwa. En nog bleef het 0- 0. "We kunnen blijkbaar niet scoren", aldus David Destorme.

Aernout Van Lindt in Mechelen

“We hadden graag de drie punten gepakt vandaag. We moeten hier tegen dit Waasland-Beveren eigenlijk altijd winnen. Het viel gewoon weer niet goed vandaag. Het moet een keer lukken, maar blijkbaar kunnen we niet scoren.”

In tegenstelling tot bepaalde eerdere wedstrijden kreeg KV Mechelen deze keer gelukkig niet het deksel op de neus. “Gelukkig hebben we niet verloren, zo houden we dezelfde afstand in het klassement.”

“We zijn voetballers, we moeten met druk om kunnen”

En waarom kan Mechelen niet scoren? Dat is de vraag die op vele lippen brandt. “Het heeft met vertrouwen te maken”, aldus Destorme. Of de woorden van de voorzitter (bij verlies zou trainer van Veldhoven moeten verkassen hebben) voor extra druk zorgden? “Ik ga daar geen uitspraken over doen. Dat de trainer vaak het eerste slachtoffer is en als oorzaak genomen wordt als het minder draait, dat is een harde wet van het voetbal.”

“Maar we moeten met de druk om kunnen. We zijn uiteindelijk allemaal voetballers”, besloot Destorme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties