Reactie Been: "In elkaar blijven geloven"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Been: "In elkaar blijven geloven"
Foto: © SC

Mario Been kon vrede nemen met het 0- 0 gelijkspel tegen Oostende. Hij benadrukte dat zijn spelers alles hebben gegeven maar de Nederlander stelde ook vast dat de frisheid ontbrak.

Robby Morren in Genk

"De spelers wilden wel maar de frisheid ontbrak, net als de echte kwaliteit om zulk een wedstrijd tot een goed einde te brengen", gaf de coach toe na afloop van de wedstrijd. "We hebben zelf toch enkele redelijke kansen gehad om te scoren."

"Tijdens de wedstrijd moeten we hopen op een bevlieging van de kwaliteiten die we toch hebben. Het schot van Kumordzi op het einde van de match was goed maar dat gingen we zelf nog verdedigen", zo verwees Been naar Monrose die het schot van zijn ploegmaat tegen het lichaam kreeg.

"Goed dat we de nul hebben gehouden"

De oefenmeester kijkt met vertrouwen naarr de terugwedstrijd. "Het is goed dat we de nul hebben gehouden. Als we in Oostende kunnen scoren, betekent dat dat zij al twee keer moeten scoren."

"We moeten blijven geloven in elkaar en dan komt het wel goed. Als je op alle fronten meespeelt, dan krijg je een heel pak wedstrijden voor de kiezen. Dat, samen met de vele blessures, laat zich voelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties