Van Loo: "Denk dat Mechelen revalidatie afwacht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Van Loo: "Denk dat Mechelen revalidatie afwacht"
Foto: © SC

Anthony Van Loo werkt keihard aan zijn terugkeer op de grasmat. De middenvelder van KV Mechelen liep in het Albertpark immers een zware knieblessure op. "Ik hoop dat ik Achter De Kazerne kan blijven voetballen."

Anthony Van Loo liep in het duel tussen KV Oostende en KV Mechelen een zware knieblessure op. In eerste instantie werd gedacht dat het seizoen van de middenvelder ten einde was, maar de kans is niet onbestaande dat hij zijn terugkeer kan vieren tijdens de play-offs.

“Maar ik ben niet van plan om me te forceren”, aldus Van Loo op de webstek van Malinois. “Als ik me goed voel, zal ik dit seizoen nog voetballen. Maar het kan ook dat ik meteen wacht op de voorbereiding voor de nieuwe voetbaljaargang.”

Enig probleem: de middenvelder is na dit seizoen einde contract Achter De Kazerne. Strooit de blessure roet in het eten? “Dat was het eerste dat door mijn hoofd spookte na die blessure”, besluit Van Loo. “Maar ik denk dat Mechelen mijn revalidatie afwacht. Ik hoop alleszins dat ik bij deze club kan blijven voetballen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties