"Blessure Larsen valt goed mee"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
"Blessure Larsen valt goed mee"
Foto: © SC

Jim Larsen verdwijnt opnieuw uit de blauw-zwarte wedstrijdselectie voor de verplaatsing naar KAA Gent. De Deense verdediger herviel op training immers in een knieblessure. "Maar het is allemaal niet zo erg", stelt Michel Preud'homme gerust.

Cédric De Volder in Brugge

De voorbije weken maakte Jim Larsen – na een maandenlange revalidatieperiode – opnieuw deel uit van de wedstrijdselectie van Club Brugge. De terugkeer van de Deen was geen overbodige luxe. De West-Vlamingen kampen in het defensieve compartiment immers met een pak blessurezorgen.

Larsen herviel afgelopen week opnieuw in zijn knieblessure. Al lijkt het deze keer niet zo erg te zijn. “Jim ondervindt een beetje hinder na die eerste trainingsweken”, legt Michel Preud'homme uit. “In principe is dat niet abnormaal. Of ik me zorgen maak omtrent zijn terugkeer? Ik gun hem nu eerst en vooral enkele dagen rust.”

"Het seizoen moet eigenlijk nog beginnen"

Preud'homme kan voor The Battle of Flanders ook geen beroep doen op Tom De Sutter en Boli Bolingoli. De revalidatie van beide spelers verloopt volgens plan. Lior Refaelov en Brandon Mechele pikken wellicht na de winterstop opnieuw aan met de groep.”

“Ik wil momenteel geen risico's nemen met spelers en blessures”, besluit de Luikenaar. “Je mag immers niet vergeten dat het seizoen eigenlijk nog moet beginnen, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties