"Doorbreken van leeftijdsgenoten deed geloof groeien"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
"Doorbreken van leeftijdsgenoten deed geloof groeien"
Foto: © SC

Club Brugge gaat verder in haar jongerenpolitiek. Ook Sander Coopman en Nikola Storm ondertekenden immers een nieuwe overeenkomst op Jan Breydel. "We willen uitgroeien tot sleutelspelers bij Club", klinkt het in koor.

Cédric De Volder in Brugge

Beide youngsters ondertekenden een overeenkomst tot 2017. Op die manier volgt Club het pad dat eerder al met Brandon Mechele en Bjorn Engels werd uitgezet. “Het doorbreken van die leeftijdsgenoten deed het geloof toch groeien”, vertelt Sander Coopman. “Al besef ik maar al te goed dat er ook een dosis geluk bij komt kijken.”

"Lestienne en Vazquez zijn onze voorbeelden"

Nikola Storm vierde een tweetal weken geleden zijn debuut tegen KV Mechelen. Na afloop kon de flankaanvaller zijn vreugde dan ook niet verbergen. “Ik werkte al gans mijn leven toe naar dat moment”, lacht Storm. “Het was dan ook een droom om in te vallen. Wie mijn grote voorbeeld binnen de kleedkamer is? Ik kijk op naar Maxime Lestienne."

“Ik hoop dan weer de status van Victor Vazquez te bereiken”, vult Coopman aan. “Valt het op dat we beiden voor sleutelpionnen kiezen? Elke profvoetballer hoopt nu eenmaal het maximum uit een carrière te halen, hé. Al hoop ik nu eerst volledig te herstellen van mijn schouderblessure. Ik wil het geloof dat Club in me heeft niet beschamen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties