Van der Elst ziet Gent niet in topzes: "Ik denk zevende"

Van der Elst ziet Gent niet in topzes: "Ik denk zevende"
Foto: © SC

Met alle drukte rond Standard- Anderlecht zou je nog vergeten dat er zondag ook een Gent-Club Brugge op het programma staat. 'De slag om Vlaanderen' is echter een beetje onthoofd, vindt Franky Van der Elst.

De rivaliteit tussen beide clubs is bestaande, maar minder groot dan die tussen Standard en Anderlecht vindt Van der Elst. "Het zijn ook altijd felle wedstrijden. Hier in Vlaanderen is het nog een item, maar minder dan Standard-Anderlecht. Gent kijkt op naar Club en wil de grote Vlaamse club het vuur aan de schenen leggen, maar ik verwacht niet de intensiteit van een Clasico", aldus Van der Elst bij Voetbalkrant.com.

"Gent zit in een opwaartse lijn onder Rednic. Maar zoals hij zelf al zei: in de wedstrijden tegen Anderlecht en Club zullen ze weten hoe ver ze staan",  zegt Van der Elst. "In de strijd om de topzes denk ik dat ze net iets te kort gaan komen. Lokeren lijkt me de beste papieren daarvoor te hebben, maar je hoort tegenwoordig toch ook te veel valse noten uit het Waasland komen. Als Peter Maes dat kan oplossen, denk ik dat Gent zevende gaat worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties