Aston Villa onderuit zonder Benteke

Aston Villa is er niet in geslaagd punten te pakken op het veld van Stoke City. De ploeg van de afwezige Benteke ging met 2-1 onderuit. Newcastle behaalde een vlotte zege op het veld van Crystal Palace en duikt voorlopig de top-zes binnen.

Stoke City-Aston Villa 2-1

In het duel tussen Stoke City en Aston Villa vielen alle doelpunten in de tweede helft. Adam opende even na de pauze de score voor de thuisploeg. Na geklungel van Pieters kon Aston Villa echter gelijkstellen. De 1-1 kwam op naam van Kozak. De thuisploeg zette de situatie echter al snel weer recht, met de beslissende treffer van Crouch.

Crystal Palace-Newcastle United 0-3

Crystal Palace kon Newcastle United ongeveer een kwart wedstrijd in bedwang houden. In minuut 25 openden de bezoekers de score na een afgeweken schot van Cabaye. Nog voor de pauze leek de wedstrijd gespeeld bij een 0-2 stand. Crystal Palace had alweer pech, want de voorsprong werd verdubbeld door een owngoal van Gabbidon. Kort voor het einde werd het zelfs nog 0-3 dankzij een strafschopdoelpunt van Ben Arfa.