Club Brugge gaat langer door met sterkhouder

Koen Donvil
| 13 reacties
Club Brugge gaat langer door met sterkhouder
Foto: © SC

Club Brugge heeft het contract van verdediger Oscar Duarte verlengd. De Costa Ricaan blijft nu tot 2017 in Jan Breydel. Dat staat te lezen op de website van de club. Duarte ontpopt zich meer en meer tot onmisbare schakel in het Brugse geheel.

"Ben dolgelukkig met verlenging"

Duarte had nog een contract dat liep tot 2015, maar zal 2 seizoenen langer te bewonderen zijn in het shirt van Blauw-Zwart. De 24-jarige verdediger is alvast dolgelukkig met de verlenging. "Ik had mezelf geen mooier nieuwjaarsgeschenk kunnen toewensen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat Club Brugge gewapend is om na jaren lang wachten eindelijk dé hoofdprijs in de wacht te slepen. Mijn fierheid is bijzonder groot daar mijn steentje te kunnen toe bijdragen."

"Is belangrijk en waardevol voor Club"

Ook sportief directeur Arnar Gretarsson is in zijn nopjes met het verlengd verblijf van zijn sterkhouder. "Duarte bewees het afgelopen kalenderjaar welke belangrijke en waardevolle speler hij voor Club is. Het zal in de toekomst niet anders zijn. Oscar beschikt ontegensprekelijk over de kwaliteiten om tot één van de steunpilaren van de ploeg uit te groeien."

Duarte kwam begin dit jaar over van Deportivo Saprissa. Inmiddels speelde hij 24 wedstrijden voor Club Brugge en scoorde hij 3 keer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties