Reactie Sylla valt in en scoort: "Mooi afgewerkt"

Sylla valt in en scoort: "Mooi afgewerkt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem speelde 2-2 gelijk tegen Oostende. Bij de thuisploeg mocht Idrissa Sylla bij de rust invallen en hij bedankte voor de invalbeurt met een doelpunt. "Daar ben ik blij mee", aldus de aanvaller.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Ik neem de bal aan op de borst en draai hem met rechts via de paal binnen. Het was een mooie  goal”, aldus een blije Sylla. “Ik ben tevreden met mijn doelpunt”, was hij eerlijk.

“Maar je neemt natuurlijk wel liever drie punten.  Jammer genoeg is dat niet gelukt vandaag. De wind speelde zeker zijn rol en zorgde ervoor dat het soms moeilijk een bal controleren was.”

“Mijn ontwikkeling hier stemt me gelukkig”

Zijn goede invalbeurt doet de aanvaller dromen van meer speelminuten: “Natuurlijk wil ik graag meer spelen, maar  dat is met deze groep niet makkelijk. En ik ben hier tevreden, de coach is tevreden van mij, dus mijn ontwikkeling hier maakt me gelukkig.”

Sylla is ondertussen zo goed als volledig aangepast aan de Belgische competitie: “De trainingen zijn hier harder dan in de Ligue 2. Het was even aanpassen, ik had ook anderhalve maand geen voetbal gespeeld, maar ondertussen probeer ik selecties uit de brand te slepen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties