Hoe zou het nog zijn met Stein Huysegems? Bekijk het hier!

Redactie
| 0 reacties
Hoe zou het nog zijn met Stein Huysegems? Bekijk het hier!
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van een Belg in het buitenland. Niet te missen, een unieke kans op deze druilige morgen.

Het Kerstvoetbal is in België bijna achter de rug, maar Down Under wordt er gewoon lekker voortgespeeld. Daar is het nu namelijk volop zomer en daar profiteren ze in de A-League van om te voetballen als nooit tevoren.

En zo ook onze landgenoot Stein Huysegems. Hij scoorde afgelopen weekend het winnende doelpunt voor Wellington Phoenix. Ook vandaag krijgt hij dus vanaf 9.30 uur zeker zijn kans bij de ploeg uit Nieuw-Zeeland. Kan er ook tegen Melbourne Heart worden aangeknoopt met een overwinning?

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Wat kan Huysegems?

Waag een gokje via Unibet. Als Wellington Phoenix kan stunten, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro al voor een bedrag van 180 euro. Wat als het 0-3 wordt met doelpunten van onze landgenoot? 1920 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties