Vargas en Cyriac beoordelen situatie: "Moet iets veranderen"

Vargas en Cyriac beoordelen situatie: "Moet iets veranderen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Gohi Bi Cyriac en Ronald Vargas hebben nog niet al te veel kansen gekregen bij Anderlecht dit seizoen. De eerste door mindere prestaties in de wedstrijden die hij wel speelde, de andere door net terug uit blessure. Maar beiden willen ze een oplossing voor hun situatie.

"Het was geen gemakkelijke periode bij Anderlecht. Ik ben topfit en train hard om in conditie te zijn. Maar ik moet ook de gelegenheid krijgen om mij te tonen", vertelt Cyriac in Het Nieuwsblad. "Ik hoop me op winterstage te bewijzen, maar in januari moet er toch echt iets veranderen. Ik zal mijn situatie afwachten tot eind januari. Gent en Bergen tonen interesse, maar als het bij Anderlecht niet lukt, verkies ik het buitenland. Zelfs een definitieve verkoop is niet uitgesloten."

Ook Ronald Vargas begint een beetje te twijfelen aan zijn toekomst bij Anderlecht. "Ik ben fit, maar ik heb vooral matchritme nodig om weer in topvorm te raken. Ik probeer geduldig te zijn, maar ik heb honger naar de bal. Ik wil heel graag blijven en Anderlecht iets teruggeven. Maar nu eens in de kern, dan weer eruit, daar ben ik niet zo gelukkig mee. Ik werk nochtans keihard en hoop dat ik het tij kan keren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties