Vandaag laatste dag Soccer Trophy Antwerpen

Vandaag laatste dag Soccer Trophy Antwerpen
Foto: © SC

Ook vandaag bent u welkom op de Soccer Trophy in Antwerpen. Daar kan u zich in koude dagen verwarmen aan leuke voetbaltoernooien. Ook de jeugd speelt hun toernooi - vandaag gaan de U9 in de arena, met een aantal leuke teams op de inschrijflijsten. Wie pakt de eindwinst?

Wil jij fabuleus en flitsend voetbal zien, gecombineerd met veel doelpunten? 1 adres: de Parkloods in Parkspoor Noord, Damplein 32 in Antwerpen. Daar gaat ook vandaag namelijk de Soccer Trophy Antwerpen door. De finale van de toernooien gaat door op het hoofdterrein van het EK Futsal in het Sportpaleis. Winnaars van de toernooien mogen zich nog aan een leuke prijs verwachten: een trip naar een Europese topclub met de hele ploeg. 

Ook naast de wedstrijden zijn er nog tal van zaken te beleven in de Parkloods: Zo zijn er panna-arena's, kickertafels, freestyle demonstraties, videogames en nog veel meer om het volk te entertainen. 

Wie pakt de eindzege vandaag?

Vandaag is er een toernooi voor de U9 - meteen ook het laatste in de reeks. FT Antwerpen, Rupel Boom, Merelbeke, Waasland Beveren en tien andere teams gaan op zoek naar de eindzege en bijbehorende prijzen.

Kom het dus vandaag allemaal bekijken in de Parkloods. Het eerste duel start om 10 uur, om 16.45 uur is er de grote finale. 

Bovendien is er vandaag ook een ING Detection Day, waar in de Artesis Hal net naast de Parkloods alle jonge spelertjes hun kans kunnen wagen in 3 proeven. Wie de beste punten scoort, mag op zondag een trofee komen halen op de Soccer Trophy en bovendien wordt hij verder opgevolgd door ING.

Praktische informatie:
10u: eerste wedstrijd
16u30: finale penaltykampioenschap Antwerpse Voetbalschool
16u45: finale U9 Soccer Trophy
17u: prijs- en medailleuitreiking

Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties