Wat doet Ivan Trickovski tijdens de vakantie?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Wat doet Ivan Trickovski tijdens de vakantie?
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Koning Voetbal heeft de riem er eventjes afgelegd. Ook onze pintjesliga geniet van een welverdiende winterstop. Maar wat is Ivan Trickovski van plan? En wat vond hij van 2013?

Door Cédric De Volder

Het is stil(ler dan normaal) in het land van Koning Voetbal. De heren profvoetballers genieten van een welverdiende vakantie. Voetbalkrant.com vroeg de helden van de grasmat wat de plannen tijdens de winterstop zijn. Wat doet Ivan Trickovski de komende dagen?

"Ik blijf normaal gezien gewoon in België", verrast de Macedoniër. "Al bestaat de kans dat ik op het laatste nippertje nog een vliegtuig naar huis neem. (lacht) Ik wil er nu vooral zijn voor mijn gezin. Of ik moe ben? Mijn batterijen moeten dringend worden opgeladen."

"Sluiten het jaar op uitstekende manier af"

Het is dan ook hoog tijd om de balans van 2013 op te maken. Hoe beleefde Trickovski de voorbije jaargang? "We sluiten het jaar op een uitstekende manier af, hé. Die zeven op negen kwam onverwacht, maar is broodnodig. Het is de enige manier om het behoud veilig te stellen."

"Over die slechte momenten wil ik echter niet te veel nadenken", besluit de flankaanvaller. "De resultaten waren simpelweg tegenvallend. Waasland-Beveren voetbalde bij momenten goed, maar bleef puntenloos achter. Of ik in 2014 opnieuw voor Club Brugge speel? Dat weet ik niet." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties