Boeckx: "Ik mag gratis weg van Gent"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 38 reacties
Boeckx: "Ik mag gratis weg van Gent"
Foto: © SC

KAA Gent vertrok vandaag naar Spanje zonder Frank Boeckx. De doelman kreeg enkele weken geleden immers te horen dat hij op zoek mag naar een nieuwe werkgever. "Als ik de juiste club heb gevonden, kan het snel gaan."

Door Cédric De Volder

Frank Boeckx begon het seizoen als titularis bij De Buffalo's. Mircea Rednic koos bij zijn aanstelling echter resoluut voor Sergio Padt tussen de Oost-Vlaamse palen. Vervolgens kreeg Boeckx te horen dat hij op zoek mag naar een nieuwe werkgever. Gent liet ondertussen Matz Sels al overkomen van Lierse SK.

"Ik train momenteel met de beloften van KAA Gent", aldus Boeckx in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ik werk keihard op training om klaar te zijn voor die nieuwe uitdaging. Als ik de juiste club heb gevonden, kan het snel gaan."

"Ik mag gratis vertrekken"

The Tank ligt dan wel nog tot het einde van het seizoen vast in de Ghelamco Arena, maar kreeg eerder deze week een respectvolle boodschap. "Ik mag gratis vertrekken. Al vind ik dat eerlijk gezegd maar normaal, hoor. Al blijft het natuurlijk goed nieuws."

"Ik heb echter nog geen concrete voorstellen gekregen", besluit Boeckx. "Maar dat is normaal. De voetbalwereld ontwaakt stilaan na een vakantieperiode. Die aanbiedingen zullen wel volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties