Houdt Courtois vandaag de nul?

Redactie
| 0 reacties
Houdt Courtois vandaag de nul?
Foto: © SC

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u genieten van Atlético Madrid en Porto. Mét diverse Belgen dus, niet te versmaden!

2014 is begonnen en dus kunnen we weer vol aan de bak met leuke wedstrijden uit verschillende competities. Om 19 uur probeert Steven Defour met Porto bovenaan mee te draaien in de Portugese competitie.

Toch is het vooral uitkijken naar straks om 16 uur, als Atlético Madrid aan 2014 begint met een wedstrijd tegen Malaga. Mits winst kan het co-leider Barcelona opnieuw onder druk zetten de komende dagen.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit vehillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Houdt Courtois de nul?

Waag een gokje via Unibet. Als Malaga niet scoort tegen Courtois, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro al voor een bedrag van 144 euro. Gokken op een overwinning van Atlético met 0-2 of 0-3 kan je nog beter uitkomen: 450 of 600 euro in een klap rijker met een gratis bonus! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties