Interview Puljic: "Ik ben er klaar voor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Puljic: "Ik ben er klaar voor"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Secuur, sterk met het hoofd en goed coachend. Dat was de indruk die Ante Puljic op het veld gaf tijdens de wedstrijd tegen Groningen. Achteraf, in de lobby van het resort, volgden zijn woorden zijn daden. Geen gewaagde uitspraken, maar vooral realisme.

Sander De Graeve in Oliva (Spanje)

Ervin Zukanovic trad op als tolk, aan het Engels van Ante Puljic is immers nog werk. De Kroaat is alvast tevreden dat hij met Zukanovic iemand treft die zijn taal spreekt. "Het is makkelijker omdat Ervin hier is."

Puljic is overtuigd van zijn keuze. "Gent is een traditieclub, één van de vijf grootste in België. Het is een club die normaal gezien altijd bij de eerste zes wil zijn. Ik kon ook al het prachtige nieuwe stadion bezichtigen. Gent is een mooie club."

"Ibrahimovic, daar kan je niets tegen doen"

De 26-jarige Puljic maakt relatief laat de overstap naar het buitenland, maar dat was een bewuste keuze. "Er waren eerder al mogelijkheden om naar het buitenland te trekken, maar nu ben ik er klaar voor. Het is het juiste moment. Ik heb ervaring en zal het makkelijker hebben om me aan te passen."

Die ervaring deed hij onder meer op in de Champions League tegen spitsen als Zlatan Ibrahimovic. "Hij is echt een grote spits. Je kan er haast niets tegen doen", aldus Puljic die zelf zijn sterktes aangeeft. "Goed met het hoofd en snel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties