Analyse De puzzeldoos van Michel Preud'homme: wie speelt op Het Lisp?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
De puzzeldoos van Michel Preud'homme: wie speelt op Het Lisp?
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Michel Preud'homme volgt momenteel een spoedcursus puzzelen. De oefenmeester van Club Brugge zal zijn talenten namelijk nodig hebben op Het Lisp. De blauw-zwarte ziekenboeg puilt immers uit met maar liefst negen pionnen.

Door Cédric De Volder

Club Brugge vertoefde de voorbije dagen in het Zuid-Spaanse San Roque. De zonnestralen hebben de West-Vlaamse geblesseerden echter geen goed gedaan. Integendeel: blauw-zwart landde met een extra zware blessurelast op Belgische bodem.

De medische staff draait immers overuren op Jan Breydel. Mémé Tchité (knie), Thomas Meunier (dijbeen), Tom De Sutter (knie), Lior Refaelov (voet), Bjorn Engels (voet), Oscar Duarte (voet), Boli Bolingoli (hamstring), Brandon Mechele (teen), Jim Larsen (knie) en Jonathan Blondel (achillespees) geven hen namelijk voldoende werk.

Ondertussen kweekt Michel Preud’homme in sneltempo grijze haren. De Luikenaar zal zich komend weekend immers een fervent puzzelaar moeten tonen om een degelijk elftal op de mat te brengen. Voetbalkrant.com wil de oefenmeester alvast een handje helpen.

Timmy Simons zal (wederom) een rijtje zakken om in het hart van de defensie de meubelen te redden. Ook Tom Hogli zal als vanouds mogen depanneren in de verdediging. Tel daar Laurens De Bock bij op en Preud’homme mag nog een wit konijn uit de hoed toveren. Of zou Eidur Gudjohnsen over (verborgen) defensieve kwaliteiten beschikken?

Ook in de aanval – het middenveld kan simpelweg worden behouden – zijn er dobbelstenen te gooien. Tom De Sutter is immers nog niet speelklaar en Mémé Tchité kampt met een veelvoud aan kwaaltjes. Kehinde Fatai bewees de voorbije weken dan weer dat hij nog (lang) niet klaar is om de blauw-zwarte aanval te dragen. Zou Eidur … ?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties