Kompany heeft historische droom: "Alles winnen met Manchester City"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Kompany heeft historische droom: "Alles winnen met Manchester City"
Foto: © SC

Vincent Kompany is opnieuw helemaal de oude en beleeft prachtige tijden met Manchester City. De Engelse topclub rijgt de zeges aan elkaar, maar onze landgenoot droomt van meer: "Ons doel is om alles te winnen wat er te winnen valt."

Manchester City moest aan het begin van dit seizoen even zoeken naar zijn beste vorm, maar de laatste weken vielen alle puzzelstukken in elkaar. The Citizens draaien als een geoliede machine en dat is ook Kompany niet ontgaan. “We waren één van de beste teams in de Premier League tot dusver.”

"Uiteindelijk zal het er van komen: alles winnen wat er te winnen valt"

Maar de kapitein van City en de Rode Duivels hoopt op meer. “We kunnen niet beloven dat het meteen zal gebeuren, maar uiteindelijk zal het er van komen. Wij willen het hoogst haalbare verwezenlijken en gaan voor de ‘quadruple’ (landstitel, twee bekers en Champions Leauge of Europa League, nvdr.).

Ook over Manuel Pellegrini, die in het tussenseizoen Roberto Mancini verving, is onze landgenoot zeer te spreken. “Hij denkt zeer aanvallend en ik denk dat ook duidelijk is als je onze resultaten erbij haalt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties