Cavens terug naar Het Kiel: "Mooiste periode uit carrière"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Cavens terug naar Het Kiel: "Mooiste periode uit carrière"
Foto: © SC

Jurgen Cavens gaat het seizoen vervolmaken bij KFCO Beerschot-Wilrijk. De voormalige Rode Duivel heeft alvast zin om te knallen. "Het project van de club spreekt me enorm aan."

Door Cédric De Volder

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft er een aanwinst bij: Jurgen Cavens. De aanvaller moet de Antwerpse eersteprovincialer mee aan de titel helpen. Eerder dit seizoen was de vijfvoudig Rode Duivel nog aan de slag bij Cappellen.

"Ik heb alvast heel veel zin om terug op het veld te staan", vertelt Cavens in een babbel met Voetbalkrant.com. "Ik wil me opnieuw amuseren, maar ook het project van Beerschot-Wilrijk spreekt me enorm aan."

"Ambitie en professionalisme bij amateurclub"

De voormalige voetballer van onder meer Standard, Marseille en FC Twente had ook aanbiedingen van derde- en vierdeklassers op zak. "Ik had enkele goede gesprekken met de coach. Bovendien is alles aanwezig bij Beerschot-Wilrijk. Het is dan wel een amateurploeg, maar ze pakken het met ambitie en professionalisme aan."

Cavens speelde tussen 2004 en 2007 al bij wijlen Germinal Beerschot. "En dat speelt mee", besluit de aanvaller. "Ik beleefde er misschien wel de mooiste periode uit mijn carrière en kreeg sympathie voor de club. Bovendien werd ik altijd goed ontvangen door de fans. Ik voel me goed bij mijn keuze."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties