Sint-Truiden knokt zich terug in titelstrijd

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Sint-Truiden knokt zich terug in titelstrijd
Foto: © SC

Sint-Truiden heeft drie levensbelangrijke punten gepakt in de strijd om de titel. Tegen tien man van leider Westerlo haalden de Limburgers het na een spannende match met 3-2. Daardoor ziet de koploper Eupen tot op één punt naderen. STVV heeft zes punten achterstand.

De Kanaries moesten absoluut de drie punten thuishouden om de titeldroom levendig te houden. Schoofs zette zijn team met de openingstreffer op goede weg en na een tweede gele kaart voor Geudens net voor de rust leek het moeilijk te gaan worden voor Westerlo. Toen Dequevy de 2-0 op het bord zette leek de match gespeeld, maar de bezoekers gaven zich niet gewonnen.

Dankzij een licht toegekende strafschop bracht Paulussen vanop de stip Westerlo terug in de wedstrijd. Even later kwamen de Kempenaren zowaar op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Lecomte. Uiteindelijk hield Sint-Truiden de drie punten thuis. Aoulad tekende voor de winnende treffer. In de slotfase kwam Westerlo nog dicht bij de gelijkmaker, maar die strandde op het doelhout. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties