De Ridder droomt van halve finale Nederlandse beker

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
De Ridder droomt van halve finale Nederlandse beker
Foto: © SC

Morgenavond gaat Steve De Ridder met FC Utrecht op bezoek bij N.E.C. in de kwartfinale van de Nederlandse beker. "We zijn erop gebrand om de volgende ronde te bereiken."

Steve De Ridder is aan een knap seizoen bezig bij de Nederlandse middenmotor. Na negentien speeldagen staat de teller van de Gentenaar al op zeven doelpunten. Op de clubwebsite blikt de aanvaller vooruit op het bekertreffen van morgen. "Dit is voor mij persoonlijk eens een kans om ver te geraken in het bekertoernooi. Met De Graafschap lagen we er altijd vroegtijdig uit."

Het Gofferstadion van N.E.C. is de laatste matchen stilaan een oninneembare vestiging geworden, dat beseft ook onze landgenoot. "Het zal voor ons geen gemakkelijk duel worden, na een zware wedstrijd tegen Feyenoord. Zij spelen met vertrouwen na drie thuiszeges en zitten in een goede flow, ik verwacht een geweldige wedstrijd. We kunnen rekenen op veel meegereisde supporters, dus we gaan er alles aan doen om de volgende ronde te bereiken”, aldus een strijdvaardige De Ridder.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties