Been niet verrast met vertrouwen: "Hopelijk zondag eindelijk winnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 71 reacties
Been niet verrast met vertrouwen: "Hopelijk zondag eindelijk winnen"
Foto: © SC

Mario Been geniet van het Genkse clubbestuur het vertrouwen om de Limburgse trein opnieuw op de rails te krijgen. "Ik vind dat logisch. Ik heb de voorbije seizoenen toch een pak krediet opgebouwd."

Het lot van Mario Been ging afgelopen weekend aan een zijden draadje. De Rotterdammer had net een povere 3 op 24 en een uitschakeling in de Cofidis Cup te verwerken gekregen en moest vrezen voor zijn ontslag. KRC Genk besloot echter om de veldheer een extra kans te gunnen.

"Ik was helemaal niet verrast met het nieuws", vertelt Been in Het Laatste Nieuws. "Ik had in de dagen voor het persbericht al enkele positieve gesprekken gevoerd met het bestuur. Bovendien staan de spelers nog achter me. En ik heb de voorbije seizoenen natuurlijk een pak krediet opgebouwd."

Zondag komt KAA Gent op bezoek in de Cristal Arena. Het doel is simpel: winnen. "Een keertje kan voldoende zijn", legt Been uit. "De jongens toonden in de Europa League al waartoe ze in staat zijn. Ik hoop alvast dat we zondag eindelijk de drie punten kunnen pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties