Transfergeruchten van de dag: Genk op zoek naar versterking

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Transfergeruchten van de dag: Genk op zoek naar versterking
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Over iets minder dan een week sluit de transfermarkt onverbiddelijk zijn deuren. Verschillende clubs zijn nog op zoek naar die ene witte merel en ook vandaag draait de geruchtenmolen op volle toeren. Verneem hieronder snel welke spelers vandaag aan een transfer worden gelinkt.

Genk zoekt nog versterking

De Limburgers willen deze wintermercato nog een slag slaan. Trainer Mario Been wil graag een onmiddellijk inzetbare spits en Gunter Jacob heeft het over een 'vechtende defensieve middenvelder'.

Verbist naar Denemarken?

Er is mogelijk een oplossing in de maak voor Bram Verbist, die al een tijdje op een zijspoor zit bij Cercle Brugge. De doelman zou zijn carrière verderzetten bij een Deense eersteklasser, al is het nog wachten op de naam van de club.

Vandenbussche verlaat Heerenveen

We blijven in de categorie 'Belgisch doelman'. Brian Vandenbussche trekt na dit seizoen de deur achter zich dicht bij Heerenveen. Onze 32-jarige landgenoot wil zijn aflopend contract niet verlengen en gaat andere oorden opzoeken.

Haroun naar AA Gent?

AA Gent haalde deze maand al vijf nieuwe spelers binnen, maar er zou nog meer op komst zijn. De Buffalo's zouden hun oog laten vallen hebben op Faris Haroun, die eerder ook in de belangstelling van Zulte Waregem stond.

Zuid-Afrikaanse smaakmaker op weg naar KVO

KV Oostende gaf onlangs aan dat het niet van plan was om zich te versterken in januari, maar de club komt nu mogelijk terug op die beslissing. De kans is groot dat Andile Jali, smaakmaker bij Orlando Pirates, eerstdaags zijn krabbel zet in het Albertpark.

Officiële transfer Mata kwestie van uren

Manchester United heeft Juan Mata bijna helemaal beet. The Mancunians hebben reeds een akkoord met Chelsea over een overgang van de Spaanse spelmaker, die wel nog de medische keuring moet doorstaan en zelf tot een akkoord moet komen met United.

PSG wil Messi losweken in Camp Nou

Of er veel van aan is moet nog blijken, maar volgens L'Equipe zou Paris Saint-Germain komende zomer een poging willen ondernemen om Lionel Messi los te weken bij Barcelona. PSG zou willen voldoen aan de opstapclausule van de Argentijn: 250 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties