Reactie Lepoint na slag Koulibaly: "Natuurlijk verdiende hij rood"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Lepoint na slag Koulibaly: "Natuurlijk verdiende hij rood"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een opstootje tussen Koulibaly en Lepoint zorgde gisteren voor een opmerkelijk moment in de clash tussen Genk en Gent. Koulibaly gaf Lepoint na een stevig duel een slag in het gezicht, maar de arbitrage zag het niet.

Sander De Graeve in Genk

Na de wedstrijd relativeerde de middenvelder van Gent het incident, ook al ging Koulibaly er los over. "Ik wou na een aanval terug mijn positie innemen, maar Koulibaly belette me dat en gaf me een slag in het gezicht. Daarna was er nog een beetje opschudding en hij begon me verwijten naar het hoofd te slingeren."

Beide spelers stonden tijdens de aanval van Genk nog steeds hoofd tegen hoofd, maar de arbitrage pikte het incident niet op. "Had ik gevallen, dan had hij rood gekregen, maar dat is niet mijn stijl hé. Vijf minuten later hadden we het al bijgelegd. Het is jammer dat het gebeurde."

De middenvelder was uiteraard tevreden met de zege. "We komen terug tot op vijf punten van Genk. We maken nog kans op Play-off I en zijn dus nog niet dood. Woensdag is er de beker en binnen enkele weken zullen we zien waar we staan in de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties